Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Greeks.bg | 10 Αυγούστου 2022

Πρός την αρχή της σελίδας

Κορυφή

Χωρίς σχόλια

Съблечи я

Съблечи я

Момичето, с което си е всеотдайно, прави те щастлив и на всичкото отгоре е секси. Можеш да направиш нещичко, което ще бъде приятно и за двама ви.

Знаеш ли, че е цяло изкуство да свалиш дрехите на една жена? Сами сте, а не ти хрумва нищо, което да правите по това време на нощта или имате цял свободен ден… ами поиграй си с нея.
Започни без да я питаш и го направи нежно (после ще разбереш защо). Гали, обичай, лижи, събличай. Не е задължително накрая да правите секс, но ако си се справил добре и тя го поиска след това, което й причиниш е в твой плюс.

Няма да те уча какво точно да правиш, защото ти най-добре знаеш детайлно и специфично на нея какво й харесва, а ако не знаеш е крайно време да попиташ. Не е срамно да говорите за това, даже е възбуждащо.

Не забравяй, събличайки я да галиш тялото й с пръсти. Повярвай ми-всяка жена го обожава. Говори й! Кажи нещо мило, на което тя да се засмее, все пак това е игра.

Когато селектираните ти ходове привършват и „фурната се възпламени“ е ред да й покажеш, че нейното момче не е само нежен Ромео, а примес на качествата на вампир и върколак, за които напослсдък чуваме и гледаме навсякъде и до които (предполагам знаеш) тя тайно иска да се докосне. Тези качества са сила, контролиран бяс, джентълменска аругантност, галантна грубост на целувките, ако изобщо вече има такива. Тези комбинации ти звучат като оксиморони? Крайна нежност и крайна грубост? Тя преди всичко е жена, ръцете ти може да са груби, но нещата, които правиш с тях трябва да носят идеята за финност.

Хайде, какво чакаш? Иди да я направиш щастлива!

Στείλτε το σχόλιο σας